Årsmøte 2015 avviklet

I går, den 1. april, avviklet vi Høvringen vels årsmøte, og det var ingen spøk. Bortsett fra de mer rutinemessige referatene fra fjorårets aktivitet, ble det igjen en engasjert diskusjon om årets virksomhet, og det er flott med slike diskusjoner – de bidrar til velets relevans. Referat med revidert budsjett kommer på sidene etterhvert, men allerede nå, mens mange medlemmer er på Høvringen og nyter påsken, oppfordrer vi til å komme med forslag til fellesprosjekter som kan tas som dugnader til sommeren. 2014 var et heldig år i så måte, med gode prosjekter som var akkurat passe arbeidskrevende.

Følg med på sidene for nyheter, og send gjerne inn stoff selv også. Og dersom dere fortsatt får post i postkassen og ikke i inn-boksen, send oss gjerne epostadressen. Fortsatt god påske!


This entry was posted in Nyheter. Bookmark the permalink.