Han malte Høvringen – minneutstilling over Gunnar Dietrichson (1932-2014)

Dietrichson_2
Høvringen Vel arrangerer en minneutstilling over Gunnar Dietrichson, som gikk bort i fjor i en alder av 82 år. Hans familie har hatt hytte på Høvringen siden 1901, og han har malt et stort antall malerier fra Høvringen, særlig vinter og høst.

Utstillingen markerer åpningen på Fjellviku søndag 26. juli. Utstillingen åpner på Haukliseter Fjellhotell kl 1600 og på Øigardseter Fjellstue kl 1730. Den utstillingsansvarlige, dr. philos. Dag Solhjell, vil da holde en kort orientering om kunstneren. Utstillingen står til ca 20. september.

De aller fleste maleriene vil være til salgs, i prisklasser mellom 8000 og 25 000 kroner. Hele utstillingen vil ha motiver fra Høvringen, for å markere Dietrichsons sterke tilknytning hit. Ved sin død etterlot han seg mange malerier herfra. Det er gjort et kresent utvalg av disse til utstillingen. Det er en enestående anledning til å sikre seg malerier av Dietrichson til priser som ligger godt under vanlige galleripriser.


This entry was posted in Nyheter. Bookmark the permalink.