Det snør ikke spor på Høvringen heller…

Vi på Høvringen er så heldige å ha tilgang på et fantastisk løypenett. Over 120 km rett utenfor hytteveggen. Disse løypene gjør seg ikke selv. Aktivitetsselskapet drifter løypenettet gjennom vinteren og dette koster penger. Det er ingen selvfølge at disse løypene blir preparert jevnlig.

Vi oppfordrer hyttefolket til å bidra til dette fellesskapet, slik at vi opprettholder skiløypene våre.

Visste du at aktivitetsselskapet gjør mer enn å kjøre løyper på vinterstid?
Det er de som bygger og vedlikeholder broer som er kjærkomne på sommerstid. Broen over Høvringsåa ved Brekkeseter og broen ved Fjellskolen er allerede totalrenovert, og øvre bro over Kvannslådalsåe står for tur. Et bidrag til aktivitetsselskapet gjør at også ferdsel på sommerstid blir bedre.

Høvringen Vel og Høvringen Aktivitetsselskap har et godt samarbeid for å bedre tilbudet for oss som har hytte på Høvringen. I sommer hjalp vi til med rydding av skiløyper i Vardamorkje.

Her er en innbetalingsblankett for aktivitetslaget.


Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.