Årets dugnader

dugnad
Våren er i ferd med å innta Høvringen og det begynner å bli tid for å tenke på årets dugnader. Vi har valgt å legge dugnadsperioden (24-27. juli) til samme uke som Olsokfesten (lørdag 25. juli).

Dugnader er en fin mulighet til å stifte nye bekjentskaper, få en dag ute i flott natur samt muligheter for litt fysisk aktivitet. Hvis du er forhindret til å delta i fysiske aktiviteter men likevel har lyst til å bidra er det bare å ta kontakt med styret via eposten under så kan vi koordinere oppgaver.

Styret har sett på et par prosjekter som vi ønsker å få gjort noe med. Det ene er vardene på de tre kollene mellom Kvannslådalsbue og Gråhøe (Steinbuhø, Rondhaugen og en litt lengre nord). Disse ønsker vi å bygge opp igjen. Det andre prosjektet går på å forbedre stien opp til Kongesteinen. Dette inkluderer å lage noen klopper, samt noe steinlegging.

Hvis du har andre prosjekter som du mener vi bør gjøre noe med, så ta kontakt på post@hovringenvel.no

Mer informasjon kommer senere, følg med på hjemmesiden!

Vel møtt!


This entry was posted in Nyheter. Bookmark the permalink.